Turisme actiu o ecoturisme

TURISME-ACTIU-O-ECOTURISME

Existeix una realitat respecte al turisme, les persones volen conèixer elements, llocs i entorns que no es semblen a el que quotidianament veuen. És per aquesta raó que el turista té una característica particular; la de la curiositat. En aquest sentit el turisme actiu posseís una gran dosi d’açò, te la capacitat d’omplir les curiositats de la gent que visita un indret. De la manera que siga, quan algú preparar un viatge, en un principi pot tenir una perspectiva o expectatives que a ben segur l’han motivat a posar-se en marxa. És quan arriba al lloc o llocs quan descobrís, en la major part de las vegades, el que havia previst. Però el que el que de debò sorprèn als qui preparem i oferim propostes com al de la TRAVESSIA dels 8 MILS, es observar com les expectatives són sobrepassades per al que hi havia inicialment. Indrets muntanyosos amb perfils que semblen alta muntanya, valls on el temps quasi no ha passat, poblacions petites que encara conserven aspectes de la vida rural en ple segle XXI, etc. , són els factors que representen una experiència vital.

Estarem d’acord també, que el que recerca la majoria de visitants també es el descans i el relaxar-se en el seu temps d’esbarjo. Però també resulta una gran satisfacció el que desprès d’un trajecte per la muntanya, amb desnivells considerables, amb camins de diversa dificultat, creuant barrancs i rierols, etc., acaba la jornada amb la satisfacció d’haver coronat un o dos cims de més de mil metres, haver caminat per on gent d’altres generacions ha fet la seua vida i propiciat el que som ara, arriba el temps de descans al punt previst on espera l’allotjament i gaudir, desprès d’una bona dutxa, d’una estona de conversa amb la gent en la que has compartit experiència i fatiga, paisatge i aventura. TRAVESSIA DELS 8 MILS no te la pots perdre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *