Els caps de setmana gaudeix de la muntanya amb nosaltres

Cartell 12 i 13

El passat dia 24 de juliol va ser presentada en les instal·lacions de l’ÀGORA d’Alcoi, la TRAVESSIA DEL 8 MILS per l’interior de la província d’Alacant. Aquest recorregut guiat, que te un disseny circular, proposa la coronació de 8 muntanyes dels nostres voltants de més de mil metres. Paral·lelament s’oferirà una proposta complementaria per a que els participants, sobretot de fora de les poblacions d’aquests comarques, coneguen i gaudeixquen dels valors i potencials que tenen aquestos territoris. Des del coneixement de la gastronomia, el patrimoni, la historia, les tradicions fins a la visita als museus, restes medievals i morisques, arquitectura rural, etc., es podrà gaudir en el temps de descans i esbarjo dintre de la proposta de la TRAVESSIA DEL 8 MILS.

El primer cap de setmana serà el del 12 i 13 d’octubre les etapes 3ª i 4ª, de la Torre de les Maçanes fins Benasau passant amb parada de descans en Confrides. En aquesta ocasió es coronarà el cim de l’Aitana amb 1.557 metres, la més alta de tota la Travessia. La resta de caps de setmana seran els següents:

° 1, 2 i 3 de novembre les etapes 5ª, 6ª i 7ª, de Benasau passant per Fageca, Beniarrés i Agres on acaba. En aquest cap de setmana es coronaran els cims de Pla de la Casa, Mallà del Llop i el Benicadell de 1.379, 1.361 i 1029 metres respectivament.

° 16 i 17 de novembre les etapes 8ª i 9ª, en la primera jornada es farà un recorregut circular iniciant-se en Agres i acabant també en aquesta població. El diumenge es recorrerà el trajecte d’Agres cap Alcoi, que es on acaba el cap de setmana i la Travessia completa. En aquestes jornades es coronaran els cims del Montcabrer i Portín amb 1.390 i 1081 metres respectivament.

Les reserves es poden fer al correu electrònic info@travessiadels8mils.com o al telèfon 659 98 70 14. Per a tindre previsió i control dels participants que ho sol·liciten hi haurà una possibilitat de reserva ingressant 20€ per persona al número de compte que es facilitarà als sol·licitants. Les places són limitades per qüestions de capacitat dels allotjament com dels llocs on menjar. S’oferirà la possibilitat de concertar un segur d’accidents opcional a tots els que ho sol·liciten atès que hi haurà participants que ja estiguen federats i per tant ja conten amb segur d’accidents. El preu serà de 95€ per persona i dia incloent el servei de guies, els dinars del dissabte i diumenge, el sopar del dissabte, l’allotjament de la nit del dissabte i el desplaçament per a les activitats complementaries dels dissabte de vesprada. Aquest preu inicialment es per a la campanya de promoció de la TRAVESSIA DELS 8 MILS.